Dr. Radu Pretorian

Medic Primar Cardiologie Intervențională

Despre mine

Medic Primar Cardiologie Intervențională

Studii

Absolvent al Facultății de Medicină "Carol Davila" din București, cu supraspecializare în cardiologie intervențională obținută la Institutul de boli cardiovasculare "Prof. Dr. C.C. Iliescu" în perioada 2014-2018.

În prezent

Din ianuarie 2024 efectuez proceduri de cardiologie invazivă și coordonez departamentul de angiografie din Spitalul Medicover Pipera, spital de prestigiu în cadrul rețelei de sănătate Medicover.

Interese

Sunt pasionat de noile terapii intervenționale, dispozitive și stategii care ar putea duce la îmbunătățirea îngrijirii pacienților și, în cele din urmă, la salvarea de vieți.

Competențe în:

Experiență

Boala coronariana este background-ul meu, domeniul cardiologiei interventionale imi este familiar de 8 ani, iar educatia este focusul meu zilnic.

Echipa

Cred într-o filozofie bazată pe echipă care oferă excelență, calitate și inovație; medicina moderna poate fi aplicata doar prin colaborarea stransa intre medici.

Medicina personalizata

Pacientii sunt diferiti, iar provocarea principala consta in abordarea individualizata a bolnavului si tratarea nu a bolii, ci a fiecarui caz in parte.

Organizare

Programarea prompta a pacientilor la consultatii sau investigatii este prioritatea mea numarul unu.

Doriți să faceți o programare?

Sau aveți nevoie de orice alte informații de cardiologie?

© 2024 Dr. Radu Pretorian · medic cardiolog București. Toate drepturile rezervate.