Din luna august, in Ponderas Academic Hospital se realizeaza operatii pe cord

  • Home
  • Diverse
  • Din luna august, in Ponderas Academic Hospital se realizeaza operatii pe cord
Dateaug. 29, 2022

Incepand cu luna august, echipei de cardiologie clinica si interventionala din Ponderas Academic Hospital i s-a alaturat echipa cardiochirurgicala condusa de Prof Dr. Victor Costache, efectuadu-se cu succes si primele intervenţii de chirurgie cardiacă.

În strânsă colaborare cu departamentul de cardiologie interventionala, sectia de chirurgie cardiovasculara face posibila găsirea celor mai bune soluţii de tratament pentru pacienţii cu boli de inima, iar Ponderas Regina Maria se aliniază, ca nivel de expertiză, celor mai importante centre private de chirurgie cardiovasculară din Romania.

Localizat in centrul capitalei, spitalul beneficiază de un bloc operator dotat cu tehnologie de ultimă generație și de circuite de siguranță medicală acreditate internațional si are în prezent un departament de angiografie unde se poate efectua toată gama de servicii cardiologice pentru bolile coronariene, bolile structurale, precum și pentru cele vasculare sau periferice.

Infiintarea sectiei de chirurgie cardiovasculara face posibila abordarea tuturor patologiilor cardiace într-un singur loc, prin tratamente chirurgicale sau interventionale susţinute de echipamente performante.

Principalele afecţiuni tratate chirurgical sunt:

Bolile valvulare – protezări valvulare sau valvuloplastii

Anevrismele de aortă

Bolile arterelor coronare – bypass coronarian

Bolile aortei

Tumorile cardiace și mediastinale

 

Lasă un răspuns

Doriți să faceți o programare?

Sau aveți nevoie de orice alte informații de cardiologie?

© 2024 Dr. Radu Pretorian · medic cardiolog București. Toate drepturile rezervate.